Over ons

Jan-Willem Gerth heeft jarenlang ervaring in de reclamewereld en als uitgever. In zijn eigen uitgeverij van Brug bundelt hij die kennis en maakt boeken over mensen en hun levenservaringen, gezin & gezondheid, management en ondernemen.

Esther Jacobs is motivational speaker en auteur. Ze wordt ook wel de ‘No Excuses lady’ genoemd, omdat ze overal oplossingen voor ziet en een echte ‘doe-mentaliteit’ heeft.

Jan-Willem Gerth en Esther Jacobs studeerden samen op Universiteit Nyenrode. Toen ze elkaar 20 jaar later weer tegenkwamen, deelden ze hun fascinatie voor het boekenvak. Daarbij kwam natuurlijk ook hun frustratie naar boven dat het helaas vaak zo duur is en moeilijk moet gaan.
Esther had die ervaringen als auteur en krijgt veel vragen en hulpverzoeken van mensen die zelf hun eigen boek uit willen geven of herdrukken. Jan-Willem zit bovenop de laatste ontwikkelingen in de uitgeef wereld en hij bleek slimme oplossingen te hebben. En dus zijn ze het maar gewoon gaan DOEN…

Met Esther’s boek ‘Heb jij al een foute man’ als testcase, zetten ze in no-time herdrukjeboek.nl op, met als doel andere auteurs te helpen hun boek snel, goedkoop en zonder gedoe weer beschikbaar te krijgen. En die kennis, ervaring en contacten kunnen dus ook gebruikt worden voor je eerste boek!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s